skipper.u, Jest wątek odnośnie ubezp. Z naszych 1.4 Tourów kosmicznie mało zapłacił marektg, coś koło tysiąca zł!. Mi pewnie w maju PZU wyskoczy z sumą 1500-1600zł.
błędy na II wtryskiwaczu
Zwiń
X
-
błędy na II wtryskiwaczu
Witam.Mój problem to zapalające sie kontrolki kontroli trakcji za zaraz po niej zapala się ikona silnika check engine .,spalanie rośnie o 1l/100km, silnik wpada w lekkie wibrqcję.Naprawy odbywają sie w ASO Skoda.Rozbierane ,sprawdzana wiązka, wymnieniony II wtrysk,regulacja wszystkich wtrysków. i nic to nie pomaga .Po wyjeździe z ASO 250km później pojawia się to samo.Może macie jakies lekarstwo na tą bolączkę?Chwilowa przerwa w jeździe juz mineła.Śmigam dalekoooooooo....
-
-
Witam
Dowiedziałem się że byc może jest to zwiąqzane z chipowaniem silnika.Wtryski dostają za dużużo wg.kompa a w rzeczywistoći za mało.
później więcej danych
[ Dodano: Sob 06 Sie, 11 20:08 ]
witam
w tej chwili autko stoi na warsztacie .silnik wystawił noge.uszkodzony blok silnika,oberwana stopa korbowodu,wał pogięty,4-ty korbowód.same jaja z tym samochodem. napiszcie czy takie żeczy się zdarzają-bo normalnie kurka wodna nie mogę uwieżyć!!!
[ Dodano: Sob 06 Sie, 11 20:27 ]
stoję cały przyszły tydzień.tragedia..........Chwilowa przerwa w jeździe juz mineła.Śmigam dalekoooooooo....
Komentarz
-
Komentarz